A GFG Kids creiem que qualsevol activitat extraescolar ha de tenir uns objectius:

- Fer un aprenentatge amb actitut positiva

- Treballar les relacions personals

- Col.laborar amb els companys i companyes i aprendre a treballar en equip

- Tenir respecte del material utilitzat i de les instal.lacions a on realitzem l´activitat.

- I sobretot aprendre d´una manera divertida.

P4 a P5

És una activitat innovadora i divertida on els nens i nenes aprenen treballar en equip, desenvolupen la seva capacitat creativa i a la vegada treballen el pensament computacional, els números, el desenvolupament de la comunicació i la psicomotricitat fina, entre d'altres.

1er a 4t

Aquesta activitat extraescolar té com a objectiu iniciar als nens i nenes sense coneixements en la robòtica i la programació, i als que ja tenen una base poder desenvolupar-la. Tot això des d´una vessant lúdica però sobretot educativa.

4t a 6e

Reforçar conceptes estudiats al currículum escolar, treballant-los d´una manera pràctica, intentant motivar als alumnes en l´aprenentatge d´aquestes matèries. La robòtica la treballaran amb Lego Mindstorms i Arduinos, i la programació amb Scratch, Code Studio i Visual Studio.

ESO

Treballar en equip, desenvolupar la seva capacitat creativa i a la vegada treballar altres matèries transversalment, com matemàtiques, ciències, llengua, tecnologia, programació, electrònica, enginyeria, mecànica…

Scratch Jr.

ScratchJr és un llenguatge de programació visual dissenyat per a introduir habilitats de codificació a nens de 5 a 7 anys d'edat. En crear projectes en ScratchJr, els nens poden aprendre a pensar de forma creativa i raonar de manera sistemàtica, malgrat no siguin capaços de llegir bé encara

PROGRAMACIO

Aquestes eines-llenguatges de programació per a nens els ensenyen els conceptes fonamentals de programació sense intimidar-los. S'evita fer-los escriure complicada sintaxi que els pot avorrir.

SCRATCH

Scratch és un llenguatge visual de programació centrat en fomentar la creativitat i el pensament lògic. Encara que qualsevol edat és bona per a aprendre-ho, els nens/as són destinataris ideals per a scratch. Ensenyant-los a usar scratch estem ajudant-los a afrontar i resoldre situacions i problemes de tota mena d'una manera lògica i estructurada.

CODE COMBAT

Els estudiants escriuen en el llenguatge de programació Python i Javascript mentre juguen a jocs que fomenten l'assaig i error, el pensament crític i la creativitat. Després, els estudiants apliquen les habilitats de codificació que han après en desenvolupar els seus propis jocs.

BIT CAR

Bit car és un petit robot "fes-ho tu mateix". amb ell els nens aprenen programació i conceptes bàsics d'electrònica. Els ofereix la possibilitat de connectar diferents sensors fent que els nens aprenguin electronica jugant.

TINKERCAD

De només una idea a tot un disseny en qüestió de minuts Tinkercad és una aplicació gratuïta i fàcil d'utilitzar de disseny 3D, electrònica i creació de codi. La utilitzen professors, nens, aficionats i dissenyadors per a imaginar, dissenyar i crear qualsevol cosa que se'ls ocorri.

UNITY

Unity 3D, és un programari que centralitza tot el necessari per a poder desenvolupar videojocs mitjançant un editor visual i programació via scripting, podent aconseguir resultats totalment professionals. Prova d'això són jocs molt famosos creats amb Unity. A més, és molt utilitzat en la majoria de desenvolupaments de videojocs per a mòbil.

Q-SCOUT

Q-Scout és un robot educatiu i programable que hauràs de construir tu mateix. Treballa amb Q-Scout activitats STEAM de la manera més simpàtica i divertida per als joves. Amb sensors programables i interfície de programació senzilla.

QOOPERS

Millora les habilitats científiques, tecnològiques, d'enginyeria i matemàtiques i desenvolupa creativitat i imaginació mentre es juga. 6 en 1 Transformable: construeix una de les sis formes oficials de tema militar del kit de Qoopers . Construeix un automòbil, tanc, buldòzer o qualsevol altra cosa que puguis imaginar. Control remot amb l'aplicació.

ARDUINO

Arduino Student Kit està dirigit a alumnes a partir d'11 anys i no precisa de coneixements o experiència prèvia. L'objectiu és ensenyar els conceptes bàsics en matèria de programació i electrònica, incloent la lògica digital, de manera senzilla i didàctica.