SCRACH

Scratch és un llenguatge visual de programació centrat en fomentar la creativitat i el pensament lògic. Encara que qualsevol edat és bona per a aprendre-ho, els nens/as són destinataris ideals per a Scratch. Ensenyant-los a utilitzar Scratch estem ajudant-los a afrontar i resoldre situacions i problemes de tota mena d'una manera lògica i estructurada.

Scratch Jr.

ScratchJr és un llenguatge de programació visual dissenyat per a introduir habilitats de codificació a nens de 5 a 7 anys d'edat. En crear projectes en ScratchJr, els nens poden aprendre a pensar creativament i raonar de forma sistemàtica, malgrat no ser capaços de llegir bé encara

PROGRAMACIO

Aquestes eines-llenguatges de programació per a nens els ensenyen els conceptes fonamentals de programació sense intimidar-los. S'evita fer-los escriure complicada sintaxi que els pot avorrir.

CODE COMBAT

Els estudiants escriuen en el llenguatge de programació Python i Javascript mentre juguen a jocs que fomenten l'assaig i error, el pensament crític i la creativitat. Després, els estudiants apliquen les habilitats de codificació que han après en desenvolupar els seus propis jocs i llocs web en cursos basats ​​en projectes

TINKERCAD

De només una idea a tot un disseny en qüestió de minuts Tinkercad és una aplicació gratuïta i fàcil d'usar de disseny 3D, electrònica i creació de codi. La utilitzen professors, nens, afeccionats i dissenyadors per a imaginar, dissenyar i crear qualsevol cosa que se'ls ocorri.

UNITY

Unity 3D, és un programari que centralitza tot el necessari per a poder desenvolupar videojocs mitjançant un editor visual i programació via scripting, i podent aconseguir resultats totalment professionals. Prova d'això són jocs molt famosos creats amb Unity. A més, és molt utilitzat en la majoria de desenvolupaments de videojocs per a mòbil.